business consultant medior

Eindhoven
tot euro 5500,-
32-40
HBO-Universitair
Consultancy NL
business consultant medior
20 October 2023
Category: Consultancy NL

Vacancy introduction

Wil je zelfstandig werken bij geweldige klanten in de high tech, supply chain of logistiek en een verschil maken? Wil je werken voor een leuke, kleine en groeiende organisatie en samen met ons aan de toekomst bouwen? Zeker als je toe bent aan een 2e of 3e stap in je carrière , lees dan verder.

Ben je getriggerd? Neem direct contact met ons op via de telefoon, bel Thijs van Stuivenberg (06-38075163).

What we offer

Uitdagende projecten met onze klanten
Steile leercurve en ruimte voor ontwikkeling
Onderdeel zijn van een gezellig team
Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Who you are

Je wil plezier in je werk en gaat door waar andere stoppen, een no-nonsense type. Je wil je handen uit de mouwen steken en bent een denkende doener. Je bent ambitieus en vindt wederzijds vertrouwen erg belangrijk. Zowel als collega's maar ook in de samenwerking met onze klanten.

Bij jou is het glas altijd halfvol. Gestruikeld? Dan sta je op en gaat door. Je kijkt verder dan de initiele klantopdracht en bent pas tevreden als de verbetering daadwerkelijk gerealiseerd is en wordt ervaren door onze klant.

Je bent creatief, pragmatische en een beetje eigenzinnig. Bovenal ben je betrokken, resultaatgericht en integer. Je bent bereid om te geven maar en te nemen. 

Task description

Je helpt onze klanten hun supply chains te optimaliseren, duurzamer te maken en te digitaliseren. Centraal in onze projecten staan bedrijfsprocessen op het gebied van supply chain en bijbehorende digitaliseringsvraagstukken. Je analyseert de huidige situatie en geeft adviezen hoe onze klanten een volgende volwassenheidsfase kunnen bereiken. Dit doe je zowel vanuit het perspectief van bedrijfsstrategie, processen, IT en medewerkers. Oog voor het managen van een verandering vinden wij belangrijk. 

Je gaat werken binnen Wey Management Consultancy. Dit maakt deel uit van WeY Strategy Realisatie. Kernactiviteit? We willen onze klanten helpen om hun klanten te helpen! Dat doen we nu al meer dan 20 jaar.