WeY 15 jaar

Sinds 2003 wordt WeY gezien als een betrokken, betrouwbare en creatieve sparringspartner voor bijzondere interim opdrachten, projecten en organisatieadvies. En daar zijn we trots op!

Maandag 12 november vierde WeY haar 15 jarig bestaan met de mensen waar we de afgelopen jaren mee hebben samengewerkt, hetzij als opdrachtgever, hetzij als interim manager of consultant. We kijken terug op een geslaagde avond!

De avond begon met het inmiddels befaamde WeY buffet in Café EPIC.


Terugblik

Bij de opening heette Jos Wetzels iedereen welkom en nam Eric Yntema ons mee in het ontstaan en de ontwikkeling van WeY.
 


Go Digital, Stay Human

"Humanification" door gastspreker Christian Kromme (futurist, visionair, TEDx-spreker en auteur)
Christian gaf een inspirerende presentatie over de impact van digitalisering op organisaties en op de samenleving. Hij nam ons mee in de vele technologische veranderingen die in golven op ons af komen en hoe organisaties daar op in kunnen spelen. Christian heeft ons allemaal aan het denken gezet hoe de diverse technologische en disruptieve bedreigingen om te kunnen zetten in disruptieve kansen.

Alle gasten ontvingen de luxe hard cover versie van zijn boek 'Humanification' om zelf het 'DNA van innovatie' nader te ontdekken. 

Boek gemist? Neem even contact met ons op. Geïnspireerd en wilt u aan de slag binnen uw organisatie? WeY helpt u graag in deze verandering! 

Netwerkborrel

Tijdens de afsluitende borrel werd er weer goed genetwerkt en werden er herinneringen opgehaald!