Krijg jij energie van het optimaliseren en digitaliseren van supply chains?

WeY Management Consultancy is namelijk op zoek naar een

(medior) Business Consultant 

die dit graag doet en zich daarin wil ontwikkelen!

Wil jij zelfstandig aan de slag bij mooie klanten en daar het verschil maken? Wil jij bij een leuke, kleine en groeiende organisatie werken en samen met ons bouwen aan de toekomst?  Lees dan vooral verder!


Over WeY

Je komt te werken binnen Wey Management Consultancy. Dit is een onderdeel van WeY Strategie Realisatie. Core business? We willen onze klanten helpen hun klanten te helpen! Dat doen we inmiddels al ruim 15  jaar.

In de toekomst willen we onze klanten helpen hun supply chains te optimaliseren en te digitaliseren maar daar vertellen we je graag meer over tijdens ons kennismakingsgesprek.

Waar je ons kunt vinden? Het kantoor van WeY is in Eindhoven, we werken echter altijd op de locatie van onze klant verspreid over heel Nederland. Soms komt er een opdracht voorbij uit België of Duitsland.

Welke rol pak jij in ons team?

Proactief en zelfstandig je rol pakken, jij bent in regie!

Ons team bestaat uit mensen die lol hebben in wat ze doen en met enthousiasme verder gaan waar anderen ophouden. Type no-nonsens. Mensen die de handen uit de mouwen willen steken, denkende doeners. We zijn ambitieus en werken samen met een groot onderling vertrouwen. Ons glas is altijd half vol. Gestruikeld? Opstaan en doorgaan!

Onze consultants kijken graag verder dan de initiële opdracht. We zijn pas tevreden wanneer de verbetering daadwerkelijk geland is en beleefd wordt door onze klant. We zijn creatief, pragmatisch en wat eigenwijs vanuit onze passie. Maar bovenal zijn we betrokken, resultaatgericht en integer. We geven en we nemen.

Wat zoek je inhoudelijk in de nieuwe functie?

Centraal in onze aanpak staan bedrijfsprocessen in relatie tot supply chain en de daarbij horende digitaliseringsvraagstukken waar alle organisaties mee te maken hebben. 

Door deze vraagstukken te verbinden zorgen wij voor een integrale benadering. Dat “klikt” bij onze klanten en we kijken graag of we ook “de klik” met jou hebben. 

Wat kun je bieden?

Denk je alles al te weten? Alles al meegemaakt? Dan bied je meer dan we willen en kun je deze alinea beter overslaan.

Je wilt eindelijk zelfstandiger gaan werken en je wilt jezelf vooral verder ontwikkelen. Je bent een ondernemende persoonlijkheid, denkt in oplossingen en je beschikt over een goede dosis enthousiasme en een gezond stel hersens. Van complexe uitdagingen krijg je energie. Uiteraard ben je open, eerlijk en collegiaal.

Skill set

  • Gezond verstand, aantoonbaar door WO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde hbo-opleiding
  • Al iets van werkervaring op het snijvlak van procesoptimalisatie, supply chain en digitaliserings-vraagstukken. Tussen 3-5 jaar ervaring worden wij blij van!
  • Enthousiast kunnen vertellen over je opgedane kennis en ervaringen met Lean Six Sigma, supply chain en ketenintegratie, digitalisering en verandermanagement
  • Ervaring in markten als logistiek, industrie, food, medtech/hightech en energie? Dan is dat een pré
  • Projectmanagement ervaring
  • We adviseren vaak op het niveau van management/directie. We gaan er dus vanuit dat je uitstekende adviesvaardigheden hebt

Wat bieden we jou?

Een uitdagende en afwisselende baan bij een kleine organisatie die volop in ontwikkeling is. Daarnaast bieden wij je een interessante en diverse klantenkring. Je werkt zelfstandig in een collegiaal en enthousiast team. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je krijgt ruime ondersteuning op momenten dat je daar behoefte aan hebt!

Vanzelfsprekend bieden wij je prima arbeidsvoorwaarden en zijn er volop ontwikkel kansen waarbij je zelf aan de knoppen zit. We stimuleren en belonen eigen initiatief en resultaat met een bonus. Tenslotte zorgen we voor een leaseauto, telefoon en laptop.


Contactinformatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Thijs van Stuivenberg.

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je graag kennismaken? Mooi!
Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven. Dat is zo 2018…

Als je pitch de juiste inhoud heeft, nodigen we je in ieder geval uit voor een kop koffie!

Stuur deze naar t.vanstuivenberg@wey.nl. O ja; vergeet je cv niet mee te sturen.
Onze koffie staat klaar! 

PS: WeY heeft geen recruiters in dienst. Je voert gesprekken met je directe collega’s!  Wel zo fijn.