Vacature Business Consultant

Ben jij onze nieuwe enthousiaste collega die aan de slag wil met digital supply chain projecten?

WeY Management Consultancy is op zoek naar een

(medior) Business Consultant

met een flinke dosis gezond verstand.

Wil jij zelfstandig aan de slag bij mooie klanten en daar het verschil maken? Wil jij bij een leuke, kleine en groeiende organisatie werken en samen met ons bouwen aan de toekomst?


Over WeY

Wey Management Consultancy is een onderdeel van WeY Strategie Realisatie; een middelgroot bureau voor Interim Management en Management Consultancy. Wij vervullen opdrachten op het gebied van Supply chain en logistiek, Operationeel Management en IT Project management.

Onze klanten waarderen ons om onze resultaatgerichtheid, persoonlijke aanpak, uitgebreide netwerk en continuïteit. Dit maakt dat WeY sinds 2003 key-speler is voor multinationals en groot-MKB als het gaat om bijzondere interim-opdrachten, projecten en organisatieadvies.

Het kantoor van WeY is in Eindhoven, we werken echter altijd op de locatie van onze klant verspreid over heel Nederland. Soms komt er een opdracht voorbij uit België of Duitsland.

Spreekt ons team jou aan?

Ons team bestaat uit mensen met een hands-on mentaliteit. Type no-nonsens. Mensen die de handen uit de mouwen willen steken, denkende doeners. We zijn ambitieus en werken samen met een groot onderling vertrouwen.

Onze consultants kijken graag verder dan de initiële opdracht. We zijn pas tevreden wanneer de verbetering daadwerkelijk geland is en beleefd wordt door onze klant. Een hechte samenwerking met de klant is voor ons essentieel.

We zijn creatief, pragmatisch en wat eigenwijs vanuit onze passie. Maar bovenal zijn we betrokken, resultaatgericht en integer.

Wat houdt de functie in?

We willen ons team uitbreiden met business consultants die op de eerste plaats lol hebben in wat ze doen en die met enthousiasme verder gaan waar anderen ophouden.

Je werkt aan opdrachten op het snijvlak van het optimaliseren van bedrijfsprocessen, supply chain en digitaliseringsvraagstukken. Je bent bij deze onderwerpen altijd gericht op een integrale benadering. Digitalisering staat bijvoorbeeld nooit op zichzelf, maar dient een hoger doel.

Je bouwt mee aan de verdere groei van WeY Management Consultancy.

Je werkzaamheden omvatten analyseren, adviseren, en implementeren, zoals:

 • Analyseren, ontwerpen, bouwen, implementeren en optimaliseren van processen, systemen of innovaties inclusief borging in de organisatie
 • Vertalen van klantbehoefte naar passende aanpak, implementatie en deliverables
 • Herkennen, versnellen en bijsturen van veranderingen
 • Aan- en bijsturen van implementatieprojecten
 • Doorvoeren van verbeteringen

Verder behoren tot je taken en verantwoordelijkheden:

 • Actieve communicatie en verzorgen van rapportages over de geleverde dienstverlening
 • Opbouwen en onderhouden van een relevant netwerk bij de klant
 • Bijdragen aan interne kennisdeling over jouw werkwijze en marktkennis
 • Schrijven en delen van best practices (o.a. op onze website)

Wat vragen we van je?

Je bent toe aan de volgende uitdaging. Je wilt zelfstandiger werken en je wilt jezelf verder ontwikkelen. Je bent een ondernemende persoonlijkheid, denkt in oplossingen en je beschikt over een goede dosis enthousiasme en een gezond stel hersens. Je hebt sterke communicatieve, analytische en implementatievaardigheden. Van complexe uitdagingen krijg je energie. Uiteraard ben je open, eerlijk en collegiaal.

Daarnaast beschik je over:

 • Aantoonbaar WO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde HBO opleiding
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op het snijvlak van proces optimalisatie, supply chain en digitaliserings-vraagstukken.
 • Aantoonbare kennis over en ervaring met Lean Six Sigma, supply chain en ketenintegratie, digitalisering en verandermanagement
 • Kennis van en ervaring in markten als logistiek, industrie, food, medtech/hightech en energie is een pré
 • Degelijke adviesvaardigheden en projectmanagement ervaring
 • We adviseren vaak op bestuursniveau dus je hebt een uitstekende (mondeling en schriftelijke) beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende en afwisselende baan bij een kleine organisatie die volop in ontwikkeling is. Daarnaast bieden wij je een interessante en diverse klantenkring. Je werkt zelfstandig in een collegiaal en enthousiast team.

Uiteraard bieden wij je prima arbeidsvoorwaarden en zijn er volop ontwikkel kansen waarbij je zelf aan de knoppen zit. We stimuleren en belonen eigen initiatief en resultaat met een bonus. Tenslotte zorgen we voor een leaseauto, telefoon en laptop.


Contactinformatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Thijs van Stuivenberg.

WeY heeft geen recruiters in dienst. Je voert gesprekken met je directe collega’s in combinatie met de bureau eigenaar en iemand uit het commerciële team.

Wil je direct solliciteren, stuur dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie naar info@wey.nl.