Francien Boer

Francien heeft brede ervaring opgedaan in de uitzendbranche in lijnmanagementfuncties, sales en new business. Als regiodirecteur was ze eindverantwoordelijk voor de omzet, sales en bestaande klantrelaties in Midden en West Nederland. Daarnaast heeft Francien voor Tempo-Team en later ook voor Randstad, als aanvulling op de bestaande flexconcepten, Cross Border Staffing activiteiten opgezet. Vnl. met Polen, Portugal en Spanje.

Als persoon is ze doelgericht, pragmatisch, empatisch en verbindend. Kennis van optimalisatie bedrijfsprocessen, lean, poolmanagement, gainsharing, Door de jaren heen heeft zij een uitgebreid netwerk opgebouwd in de logistiek, industrie, food sector/retail en utilities. Uitdagingen bij klanten op het gebied van Supplychain, Operationeel Management, Procesverbetering en andere Strategische Projecten pakt zij graag op samen met het grote netwerk aan Interims en eigen Consultancy tak van WeY.

Expertise
Industrie en Food/Retail
Functie
Relatie Manager

Groenwarenhuis

Onze opdrachtgever bestaat al 25 jaar en is actief in planten en dierbenodigdheden. Door afnemende consumptieve bestedingen zijn de resultaten mager. ...

Bekijk deze case