Nieuws

Is interim management nog wel interim management?

18-12 De term interim management is over de jaren heen onderhevig geweest aan erosie...

Lees meer

WeY Strategie Realisatie weer een blackbelt consultant rijker

4-12 Deze week heeft een van WeY consultants Rene Helsloot met succes de opleiding Black Belt Lean Six Sigma afgerond. Daar zijn we trots op!

Lees meer 

Kijkje in de digitaliseringskeuken van WeY

20-11 WeY Strategie Realisatie staat voor het optimaliseren en digitaliseren van processen bij onze klanten. Maar hoe zit dat bij WeY zelf dan?

Lees meer

Alweer een uitdagend logistic services project afgerond.

13-11 Hoe een toegewijde interim professional van WeY een wereldwijde logistieke service provider hielp met implementeren van productivity management en een service tool.

Lees meer

SAFE agile project van afstand, al 8 maanden thuis, wat heb ik geleerd

6-11 Maart van dit jaar. Een piek in de Corona besmettingen. Communicatie vanuit de opdrachtgever: Thuiswerken is de norm conform RIVM-richtlijnen. Hoe zorg je dan dat een omvangrijk safe agile project toch verder gaat..

Lees meer

WeY is een echte netwerk organisatie

30-10 WeY is sinds 2003 actief als belangrijke niche speler op het gebied van Supply Chain, Operations, ICT en General Management. Onze kracht ligt in ons netwerk maar hoe doen we dat?

Lees meer

Samenwerking tussen WeY en Bluepond AUTOMATISEert BACKOFFICE TAKEN MET RPA

23-10 WeY Strategie Realisatie en Van Voskuilen zijn overeengekomen om de gebouwde virtuele medewerker in productie te nemen.

Lees meer

WeY verlengt haar SNA certificaat

5-10-2020 Met succes werd deze week een audit uitgevoerd bij WeY Strategie Realisatie voor het behouden van ons SNA certificaat. 

Lees meer

Duurzaam ondernemen als onderdeel van uw strategie!

2-10-2020 Wordt duurzaamheid, al dan niet gedwongen, onderdeel van uw bedrijfsstrategie? Waarom uitstellen? Uiteindelijk komt verduurzaming op alle strategische agenda’s van de ondernemingen is mijn stelling.

Is het nog geen onderdeel van de missie en strategische doelstellingen dan zal het immers al dan niet gedwongen door de omgevingsfactoren via de visie een “moetje” worden. Het is alleen de vraag binnen welke termijn en in welke mate dit gebeurt.

Lees Meer...

WeY rijdt de olifantenrit

07-09-2020 Het initiatief kwam van een van onze relaties: “Vorig jaar hebben we met 30 relaties van WeY Parijs-Roubaix gereden. Wat doen we dit jaar? Is de Olifantenrit wat?”

Lees Meer...

Supply Chain Calls

09-07-2020 Every month WeY organizes “Corona-calls” for clients, with the purpose of exchanging experiences about the impact of Corona in daily life and in business.

The goal is to exchange experiences and learn from each other’s solutions about managing the supply chain in Corona-time ànd after-Corona.

Lees Meer...

S&OP Expert meeting voor senior managers gehouden door WeY Strategie Realisatie

29-06-2020 Op maandag 29 juni organiseerde WeY een S&OP Expert Meeting voor Senior Managers. Het belangrijkste doel was om te delen hoe grote en/of complexe organisaties hun S(I)&OP-proces organiseren en om potentiële bottlenecks en best practices voor implementatie te identificeren.

Lees meer...

Bill of Supplier

12-06-2020 Een concept om de supply chain te beheersen.

Lees meer...

Ramp-up van Supply Chains

05-05-2020 Bereid uw organisatie en supply-chain hierop voor. 

Lees meer...

Corona kennis uitwisseling

09-04-2020 Gisteren weer een kennis-uitwisselings-sessie gedaan met enkele van onze klanten over de gevolgen van Corona voor de business en de medewerkers. We vinden het belangrijk dat onze klanten en WeY van elkaar leren en elkaar versterken, en zekere in deze bijzondere tijd.

Lees meer...

WeY Masterclass Digital Supply Chain groot succes

11-10-2019 Gisteravond sloten we de succesvolle WeY Digital Supply Chain Masterclass 2019 af in samenwerking met de TU/e. Lees meer....

WeY gaat klantprocessen optimaliseren bij MijnAansluiting.nl

Onze nieuwe opdrachtgever Mijnaansluiting.nl faciliteert een klantvriendelijk, gestandaardiseerd en efficiënt proces voor aansluitingen op ondergrondse infrastructuur.
Luc van Sas gaat namens WeY in de rol van Customer Journey expert klantsignalen ophalen en procesverbeteringen doorvoeren die zorgen voor hogere klanttevredenheid en de operatie efficiënter en goedkoper maken. 

Voor meer informatie over deze opdracht of andere opdrachten die WeY vervult bij infrastructuur organisaties, neem dan contact met ons op.

We did it: Parijs-Roubaix Challenge

Op 13 april 2019 hebben we met een select gezelschap van WeY opdrachtgevers en interimmers samen een deel van de legendarische klassieker van de professionele wielersport ervaren: Paris-Roubaix. Lees meer.....

WeY interimmers slagen voor Green Belt

WeY feliciteert Ron Bliekendaal, Simon Dammer en Rufus Plantz met het behalen van hun Lean Six Sigma Green Belt certificaat.

Speciaal voor onze interimmers biedt WeY in samenwerking met gerenommeerd instituut Firebrand een exclusief aanbod om in relatief kort tijdsbestek één of meer certificaten te halen. Lees meer....

WeY 15 jaar!

Afgelopen maandag 12 november vierde WeY wij haar 15 jarig bestaan met de mensen waar we de afgelopen jaren mee hebben samengewerkt, hetzij als opdrachtgever, hetzij als interim manager of consultant. We kijken terug op een geslaagde avond! Lees meer....

European Utility Week

WeY is volgende week (6-7-8 nov) aanwezig op de meest toonaangevende utility beurs van Europa: de European Utility Week (EUW) in Wenen. Met meer dan 12.000 bezoekers en 600 standhouders is de EUW een begrip.

WeY is erbij voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van Digitale netten, Energietransitie, IoT, Energie opslag, Smart Buildings en Blockchain. En uiteraard ook voor het ontmoeten van en bijpraten met verschillende relaties. Afspreken? Neem dan even contact op!

Nieuwe vacature

Ben jij onze nieuwe enthousiaste collega die aan de slag wil met digital supply chain projecten? WeY Management Consultancy is op zoek naar een Business Consultant met een flinke dosis gezond verstand. Interesse?

WeY is wederom SNA gecertificeerd! 

Onze administratieve werkwijze en verplichtingen zijn weer beoordeeld en deze voldoen wederom aan de de gestelde NEN 4400-1 norm!

Uw voordeel van onze certificering: WeY is hiermee een bewezen liquide, solvabel en betrouwbare partner.

WeY Relatie Meeting juni 2018

Maandag 11 juni lieten WeY relaties en interimmanagers zich weer inspireren tijdens de WeY Relatie Meeting. Met presentaties van Philips ("Servitization") en Koopman Logistics (“Blockchain in de Praktijk”). 
Lees meer....

Onze collega Ellen de Jong loopt Alp d'Huzes

Heel trots zijn wij op onze collega Ellen de Jong en haar vriendin Marleen die dit jaar de Alpe D’Huzes hebben gelopen voor het goede doel! Dank voor alle bijdragen voor Team WeY.

Hollander Barendrecht pakt ICT en data uitwisseling aan...

Ook hier werkt WeY aan mee. Onze Thijs is hier volop bij betrokken. Lees hier een artikel in logistiek.nl over deze enorme en uitdagende klus.

Jos Wetzels, de W van WeY, gaat met pensioen

Na 14 jaar vindt onze medeoprichter Jos Wetzels het tijd worden voor een nieuwe wending. Met een traan maar ook met een lach willen we u dan ook mededelen dat Jos Wetzels besloten heeft om per 1 december van een welverdiend pensioen te gaan genieten. Lees meer...

WeY Relatie meeting, een inspirerende avond!

Wederom is WeY Strategie Realisatie erin geslaagd een boeiende bijeenkomst te organiseren waar de deelnemers nog graag over zullen napraten. Lees meer...

WeY met SNA keurmerk

Wey Interim Management B.V. voldoet aan de gestelde eisen voor registratie in het Register Normering Arbeid. WeY zijn trots op ons SNA keurmerk

WeY betrokken bij opstart van logistieke operatie bij nieuwe retailer

Internationale grote retailer vestigt zich in Nederland. WeY Strategie Realisatie ingezet bij opstart grootschalige logistieke operatie

Masterclass Logistiek: Geld Verdienen binnen Logistiek/Supply Chain

18-07-2016 Na een succesvolle eerste Masterclass Logistiek in 2015, heeft WeY besloten hier een vervolg aan te geven met de Masterclass 2016 ‘Geld Verdienen binnen Logistiek/Supply Chain’. WeY is er enorm trots op dat twee zeer gerenommeerde hoogleraren van de Technische Universiteit Eindhoven, faculteit Bedrijfskunde, wederom bereid zijn deze Masterclass te verzorgen
Lees meer

Ronde Tafel “WeY maken rendement met transport”

06-06-2016 Op 6 juni 2016 heeft WeY Turnaround Management een ronde tafel sessie georganiseerd voor de sectormanagers Transport bij de 3 groot-banken en directieleden van transportbedrijven. Het thema van de avond was “Rendement maken met Transport”.

Thijs van Stuivenberg versterkt WeY Strategie Realisatie

01-05-2016 Per 1 mei 2016 versterkt Thijs van Stuivenberg het team van WeY Strategie Realisatie. Thijs zal zich met name gaan richten op proces optimalisatie en project management opdrachten binnen de supply chain.

Jos en Eric in het Financieel Dagblad

14-05-2013 Interview in het Financiaal Dagblad met Jos en Eric over WeY. Lees meer...