WIE ZIJN ONZE PROJECTMANAGERS

Onze projectmanagers zijn vakmensen die verantwoordelijkheid nemen voor uw projecten gericht op het veranderen en verbeteren van uw bedrijfsvoering.

Ze onderscheiden zich door communicatie en transparantie. Een heldere boodschap en duidelijke taal op elk niveau van uw organisatie. Hierdoor zijn ze effectief in het initiëren, organiseren, leiden en implementeren van complexe veranderingen.

Samen met uw organisatie het beoogde resultaat bereiken, samen met u invulling geven aan uw strategie en ambitie. Daar krijgen onze project vakmensen een kick van.

WAT DOET WEY PROJECTMANAGEMENT

Onze vakmensen leiden complexe veranderingen in uw organisatie door deze te organiseren in projecten, programma’s en portfolio’s. Ze voelen zich ook thuis in uw PMO. Als aanvulling op uw eigen mensen, voor een specifiek aandachtsgebied (bijv. risico management of planning) maar ook als adviseur of (interim) manager van uw PMO.

Een WeY projectmanager komt nooit alleen. Ze worden altijd ondersteund door een netwerk van vakgenoten. Gevraagd en ongevraagd.

We nemen ook uw medewerkers graag bij de hand. Via assessments, opleidingsplannen, begeleiding en coaching timmeren we graag samen met u aan de weg. Met een duidelijk doel: betere medewerkers, betere projecten, betere veranderingen en meer succes.

Onze projectmanagers hebben vooral ervaring met:

  • Complexe veranderingen in de logistiek en operatie,
  • ERP implementaties,
  • Digitale transformaties,
  • Het inrichten en leiden van een PMO of het professionaliseren van projectmanagement,
  • Interventie en het vlot trekken van vastgelopen projecten.

Onze projectmanagers zijn o.a. actief betrokken bij PMI in Nederland.

ZOwonen

Een ambitie wordt werkelijkheid....Door de digitale transformatie in combinatie met het nieuwe innovatieve platform van ZOwonen, kunnen klanten voorta...

Bekijk deze case