Referenties

Meer dan een bureau

"WeY is voor mij meer dan een bureau voor interim-management. Naast opdrachten die ze voor mij van tijd tot tijd uitvoeren is WeY voor mij vooral ook een sparring-partner voor mijn bedrijfsvoering."

Jon Kuiper, Group managing director

 

Het zou beter ONS zijn

"WeY is eigenlijk een totaal verkeerde naam. Het zou beter ONS zijn. Het is niet wey en zey als je een opdracht doet met WeY. Zoeken we echt iemand die in een organisatie moet passen dan gaan we naar WeY."

Koen Beckers, Global Purchasing & Supply Director

 

`Wij-gevoel’

"WeY ziet een vraag als een uitdaging en komt altijd met een oplossing. Ze stellen zich echt op als business partner. WeY geeft mij een `Wij-gevoel’."

Wil Westerburger, Director of Operations

 

Ze helpen mij

"Ik heb voor WeY 3 Interim opdrachten uitgevoerd. Daarbij heb ik gezien dat ze opdrachtbegeleiding echt weten vorm te geven.
Nu zit ik aan de andere kant van de tafel, maar de relatie met WeY is niet veranderd; ze helpen mij daar waar ik in korte tijd verandering moet realiseren."

Chris Cooijmans, Director Gist Europe

 

Groot aan de zachte kant

"WeY; sterk aan de zakelijke kant en heel groot aan de zachte kant."

Wim van de Wiel, Directeur The Greenery

 

WeY gaat verder

"Daar waar ik met urgentie een project moet uitvoeren en bij gebrek aan capaciteit, zet ik WeY in. Een opdracht gaat voor hen verder dan ‘CV-schuiven’, een relatie gaat voor hen verder dan klant - leverancier."

Michiel Olij, Director of M&A/Business Development