WeY Relatie Meeting juni 2018

Maandag 11 juni lieten WeY relaties en interimmanagers zich weer inspireren tijdens de WeY Relatie Meeting.

Uitbreiding WeY team

Na het smaakvolle Indonesische buffet opende Eric Yntema de avond. Naast een korte markt update introduceerde hij twee nieuwe collega’s:

  • Jeffrey de Grijs zal zich als Relatie Manager richten op interim management voor ‘new technology projecten’ bijvoorbeeld op het gebied van Online/eBusiness, Internet of Things en Blockchain.

 

  • Xander van Tienhoven is afgestudeerd als Bedrijfskundige (MSc) en versterkt ons team als Business Consultant. Xander is ervaren op het gebied van continu verbeteren van uiteenlopende processen. 

 

Sprekers

“Servitization” door Maxine Moor (VP Marketing Customer Service bij Philips Healthcare) 
Maxime gaf ons een kijkje in de transitie van Philips van het ‘puur en alleen’ leveren van medische apparatuur (inside out) naar het bieden van dienstverlening (services). Dus niet de vraag naar apparatuur staat centraal, maar de uitdagingen van de klant (outside in). 

“Blockchain in de Praktijk” door Jon Kuiper (CEO bij Koopman Logistics Group)
Jon nam ons mee in zijn boeiende verhaal over de ‘finished vehicle logistics’ die Koopman doet voor veel automerken. Deze supply chain is complex en kent veel risico’s en administratieve rompslomp. Een eerste Blockchain trial met PON (Nederlandse importeur) en IBM laat zien dat er veel tijdswinst, transparantie en kostenbesparingen kan worden behaald.

Tijdens de afsluitende borrel werd er weer goed genetwerkt!

Niet aanwezig geweest op de WeY Relatie Meeting en/of wil je meer weten over bovenstaande presentaties? Neem dan contact op met ons!