Rene Helsloot

 

Rene is een operations man in hart en nieren. Opgeleid als procestechnoloog met ervaring in rollen als operations manager, business proces manager en programma manager. Zijn ervaring ligt onder andere op het vlak van ICT, Utilities en verduurzaming. Zowel in corporate, lokale overheid als in MKB omgevingen. 

 

“Van chaos naar orde” daar ligt zijn kracht. Met behapbare stappen, lekker hands on en pragmatisch brengt Rene structuur aan, richt operationele processen in of verbetert de bestaande operatie. Kortom: continu verbeteren, dan is hij op zijn best. 

Rene is een gedreven teamspeler, analytisch sterk en zeer resultaat gedreven. Met humor en oog voor detail bereikt hij duurzaam resultaat. 

 

Rene heeft ervaring met verschillende werkwijzen en methodieken zoals Lean Six Sigma, Operational Excellence, (scaled) Agile, design thinking en customer journey management. 

 

Expertise
Operations, Business process management
Functie
Consultant
Laatste project
Stadsregio Parkstad Zuid Limburg

Stadsregio Parkstad Limburg

OPDRACHT Om de doelstellingen uit de diverse klimaatakkoorden te kunnen behalen heeft de stadsregio Parkstad Limburg besloten om een versnelling aa...

Bekijk deze case