Richard Bakker

Richard is een gedreven business consultant en projectleider met een passie voor Supply Chain, Innovatie en Techniek. Hij heeft een bachelor gedaan in bedrijfsmanagement en volgt nu een deeltijd master in management met een specialisatie in Supply Chain Management.

Hij heeft ervaring als business analist bij een groot IT-consultancy bureau en heeft daar voornamelijk opdrachten gedaan voor grote high-tech bedrijven. Sinds zijn komst bij WeY is zijn focus meer en meer verlegd naar het managen van supply chain projecten.

Door deze achtergrond is Richard goed in staat een brug te slaan tussen Business & IT met een focus op Supply Chain & Operations. Iemand die goed kan schakelen met zowel topmanagement als met de mensen op de vloer.

Richard is een positief ingesteld, stressbestendig, ambitieus en energiek persoon met een sterk analytisch vermogen. Hij houdt altijd het einddoel voor ogen en kan daarmee ook goed orde in chaos scheppen. Zijn positieve houding maakt dat mensen het voor hem willen doen.

Expertise
Operations, Business Process Management, Logistics, IT, Agile
Functie
Consultant

High tech industrie

Een deel van deze uitdagingen is door een consultant van WeY met veel enthousiasme en een goed resultaat (binnen tijd èn budget) uitgevoerd:&nb...

Bekijk deze case