WIE ZIJN ONZE INTERIM MANAGERS

Onze interim managers hebben hun sporen verdiend in productie, distributie en logistiek, IT-, financieel -of algemeen management.

Onze interim vakmensen zijn snel thuis in uw organisatie. Ze werken op basis van vertrouwen. Daarom werken ze intensief samen met u, uw management team en uw medewerkers. Ze ontzorgen.

Onze interim managers werken vanuit een heldere opdrachtomschrijving aan no-nonsens resultaten. Geen gedoe maar resultaat, anders dan anderen, met commitment, praktisch totdat de klus geklaard is.

WAT DOET WEY INTERIM MANAGEMENT

WeY Interim Management is uw steun en toeverlaat bij speciale projecten en tijdelijke werkzaamheden.

Onze opdrachten richten zich op het operationeel aansturen van uw operatie, logistiek of distributie. Regelmatig worden onze interim managers gevraagd op MT posities of om een operatie, die dreigt vast te lopen, vlot te trekken. Voor innovaties en tijdelijk werkzaamheden op strategisch en tactisch niveau staan onze interim managers paraat.

Bijzondere projecten en innovaties. Heeft u behoefte , een bijzonder project te starten of een innovatie te introduceren, daag onze interim managers uit om samen met u de verandering in gang te zetten en succesvol te implementeren.

Opvangen van tijdelijke pieken. Succesvol zijn is fantastisch maar brengt eigen uitdagingen met zich mee. Laat onze interim managers samen met u ervoor zorgen dat het succes, u niet te veel wordt.

Het overbruggen van een periode. Onze interim manager vult tijdelijk een management positie in. In het na-traject coacht de interim manager de “nieuwe” manager. Daarbij staan kennisoverdracht, resterende uitdagingen en personele ontwikkelingstrajecten centraal. Onze interim managers kunnen diverse tijdelijke hiaten in uw MT invullen.

Het doorvoeren van specifiek beleid. Uw wilt extra aandacht besteden aan specifieke ontwikkelingen zoals het professionaliseren van uw medewerkers, het introduceren van bijvoorbeeld lean, innovatie of automatisering. U komt zelf handen te kort hiervoor? Onze interim managers helpen u graag verder.

WeY faciliteert een netwerk van interim professionals. Interim managers die we stuk voor stuk persoonlijk kennen en vertrouwen. Prettig samenwerken, ook met u?

Koopman

Koopman Logistics Group is een van de grotere logistieke ondernemingen in de Benelux. Wat in 1930 begon als een eenmans bedrijf, is in de 21ste eeuw u...

Bekijk deze case

Fokker Elmo

Fokker is onderdeel van GKN Aerospace, de grootste toeleverancier in de luchtvaart ter wereld. Fokker Elmo is een van de marktleiders op het gebied va...

Bekijk deze case